Om os

Hvad vi tilbyder

1.
Vi gør en forskel

Vores mål er at opnå upåklagelig kvalitet og tilbyde pålidelige leveringstider for hver ordre vi modtager, så vores kunder kan få vind i sejlene uden ubelejligede forsinkelser eller uønskede tilbageskridt.

2.
Kundetilfredshed

Hvad angår lager, produkter eller udstyr, hvad har din virksomhed så brug for, for at tilfredsstille dine egne kunder bedre? Hvordan kan vi hjælpe dig med at optimere din forretning? Det er godt,at være glad for sin egen virksomhed, men det er bedre, at være glad for vores kunders virksomhed  og forstå deres behov og de problemstillinger de står overfor i form af produkter og leveringer overfor deres slutkunder.

3.
Erfaring med professionel produktion

Efter modtagelsen af din forespørgsel eller ordre, vil vi tilbyde dig en meget detaljeret beskrivelse af hvert ønsket produkt, så alle komponenter kan udvælges omhyggeligt, før vi opstarter produktionen.

Testimonials

Nogle få ord om os

NORDMET’s ansatte er et professionelt og erfarent team af ingeniører og teknikere med betydelige succes i udviklingen af mange teknologiske løsninger, der udelukkende er skabt til vores værdsatte kunder. Den ekstraordinære kvalitet af NORDMET’s produkter er i høj grad resultatet af den energi og fremragende kreativitet nordmets meget værdsatte medarbejdere lægger for dagen.

 

NORDMET er stærkt tilknyttet og producere alle Søe Jensen & Co. Dørgreb og beslag.

NORDMET er en produktionsvirksomhed, der producere metal- og træprodukter på forlangende og tilbyder færdige løsninger, der kan tilpasses din virksomheds individuelle behov, uanset platform eller industri. Vores danske direktør, Christian Westergaard, har mange års erfaring på både de polske og de internationale markeder. NORDMET blev grundlagt i 2011, og vi udvider til stadighed vores færdigheder og kapacitet, samt øger produktionen år efter år.

Vores team

Vi værdsætter de menneskelige værdier

Vi, NORDMET teamet – et godt sammentømret team med 15-20 ansatte, måske ikke så stort, hvad størrelse angår, men vi holder os alligevel fokuserede og står altid rede og parat til at gå i gang med nye forretningsmuligheder, forbedre dine nøgletal og optimerer dine overordnede mål ved at stille vores færdigheder og produkterfaring til din rådighed. Vi tager hver år af sted på firmatur, hvor Nordmet sponsorere turer til ind og udland for alle ansatte, hvilket gavner vores interne samarbejde og gør medarbejderne engageret og loyale.