Kom god fra start

I Hvis alt synes at gå godt, har du tydeligvis overset noget.
- Edward A. Murphy, Jr

Forhastede beslutninger omkring valget af en producent kunne potentiel medføre alvorlige tab – ikke blot hvad profit angår, men hvis du distribuerer produkter af dårlig kvalitet, vil du bestemt ikke fremme forretningsforholdet med dine værdsatte kunder. Her hos NORDMET forstår vi, hvor vigtig dit omdømme som leverandør er overfor din slutkunde, så det er vores mål at hjælpe dig med at opretholde de højeste standarder og en udfyldende krav specifikation med high end kvalitet og fremragende håndværk.

Vi har taget det ekstra skridt for at sikre, at alle underleverandører (når de anvendes) opfylder strenge krav om økologi og kvalitets styring.

Risiko

Ved at tage ansvar for alle aspekter af dit projekt, påtager vi hos NORDMET os alle risici forbundet med færdiggørelse og produktion af din ordre. Det er først efter omhyggeligt kvalitetskontrol, vi fremsender det færdige produkt til dig.

NORDMET tager risikoen ved at investere i dit produkt, før det når dig, og fungerer som en brandmur for din produktion. Hver enkelt komponent skal være fejlfrit fremstillet, ellers når det dig aldrig, og din virksomhed, vil ikke lide nogen form for økonomisk tab.

null

Beskyttelse af design og intellektuel ejendom

Vores team hos NORDMET respekterer i høj grad vores kunders design og formaliteterne omkring intellektuel ejendom, og vi vil tage alle de nødvendige trin til at sikre, at oplysninger om dine eksklusive designs fortroligholdes. Gennem hvert stadie af udvikling og produktion, prioriterer vi intellektuel ejendomsbeskyttelse højt.